Anabix CRM pomáhá byznysům prosperovat i díky Prospectoru

Moderní obchod je jako rychle se točící kolotoč. Jednomu by se z toho zatočila hlava. Moderna-nemoderna, aktuální informace jsou nezbytné pro vybudování přátelského a úspěšného vztahu se zákazníkem. O budování vztahu se zákazníkem ví své i Anabix CRM. Zákazníky tohoto online českého CRM jsou zejména malé či středně velké firmy z oblasti poradenství. Mají vše v rámci systému jako na zlatém podnose – údaje o klientovi, rozčleněné obchodní případy, seznamy úkolů, personalizované poznámky ze schůzek, automatizované hlídání termínů a platností veškerých písemností či možnost sběru zpětné vazby z webových formulářů. Prostředí CRM systému svým klientům nabízí buďto v češtině anebo v angličtině.

V roce 2021 si Anabix začal notovat s online nástrojem Prospector od BizMachine a synergie mezi těmito systémy byla znát od prvního momentu. Jak tedy z této spolupráce profitují poradenské firmy?

Problém
Táhnoucí se proces dohledávání aktuálních informací o firmách naskrze různými weby a rejstříky nezní jako značka ideál. Hledání informací z externích zdrojů je zdlouhavé, brzdí efektivitu i produktivitu.

Popis řešení 
Pro maximální komfort tedy v rozhraní Anabixu může uživatel získávat firemní data a načítat je do systému. Prospector se pro Anabix stal pomyslným kukátkem do databází firem nejen z ČR, ale i sousedů ze Slovenska. Alfou a omegou je automatické doplňování názvu firmy, DIČ, fakturační adresy, e-mailů, telefonních čísel a webové stránky při zrcadlení dat ze systému do systému.

Při zakládání stačí jednoduše zadat IČO a všechny relevantní údaje se rázem propíší na stránku firmy. Jde o vychytávku, kterou běžně nabízí placený online nástroj Prospector od BizMachine. Zákazník Anabix CRM ji získává zcela bez poplatků přímo v rozhraní Anabixu, prostě to nejlepší z obou světů. Tímto spojením uživatel získává také přehled o posledních událostech ve firmě, dotačních prostředcích a grantech, stejně jako informace o vlastnících a jednatelích firmy - to vše v rámci karty firmy v prostředí Anabixu s přímým náhledem do Prospectoru.

Výsledek
Implementace propojení systémů přináší to nejzralejší ovoce. Uživatelé rychle a snadno získávají důležité informace o firmách přímo v rámci CRM systému. Minimalizuje se potřeba otevírat mnoho oken a aplikací. Uživatelé Anabixu mohou věnovat svůj čas důležitějším úkolům a úspěšně rozvíjet své obchodní vztahy. Ať už se jedná o finanční specialisty, realitní makléře, vzdělávací programy, neziskovky nebo markeťáky.

Výhody řešení Biz Machine pro uživatele Anabix CRM
Harmonická spolupráce přináší řadu výhod pro uživatele tohoto CRM systému. Kromě přehlednosti a rychlého přístupu k informacím se uživateli dostává korektního jednání a supportu, ze strany Anabix CRM i BizMachine. Propojení Anabixu s Prospectorem od BizMachine je skvělým příkladem toho, jak technologie může zjednodušit a zlepšit pracovní postupy v obchodním prostředí.

Anabix CRM